Pebermayonnaise

Pebermayonnaise

Portioner
50

Ingredienser

Æggeblomme
150 g
Rapsolie
800 g
Eddike
8 g
Salt
Smag til
Sort peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommer hvide på en røremaskine

  2. Tilsæt olie og eddike i en tynd stråle

  3. Lad den køre til massen er blevet godt stiv

  4. Smag til med salt og peber. Pebersmagen skal være tydelig, da det er en pebermayonnaise.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
15 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
3.265 kJ
Kulhydrater
0,3 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
87,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (cremet)

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (gratin)