Drueagurk (cremet)

Drueagurk (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Drueagurker
250 g
Agurkeskræl
Efter behov
Proteinpulver
40 g
Fortykningsmiddel
2 tsk.

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend drueagurker og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Tilsæt skræl fra en agurk for at gøre massen grøn

  4. Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
581 kJ
Kulhydrater
19,5 gram
Proteiner
14,2 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (cremet)