Hakkebøf (gratin)
Hakkebøf (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt hakkebøf, hakket 2 mm.
750 g
Æg
250 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
100 g
Proteinpulver
140 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør så det får en mørkere farve, der ligner hakkebøf
Smag til med salt og peber
Spray florentiner-silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Lad gratinen køle lidt af
Fjern filmen og vend gratinen ud
Kom lidt kulør på en tynd pensel. Lav penselstrøg på hakkebøffen så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.141 kJ
Kulhydrater
8,4 gram
Proteiner
22,8 gram
Fedtstof
16,7 gram