Kylling, pålæg (cremet)
Kylling, pålæg (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt kylling, hakket 2 mm.
445 g
Smør, smeltet
50 g
Kyllingefond
110 g
Fløde 38 %
225 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.047 kJ
Kulhydrater
1,0 gram
Proteiner
20,6 gram
Fedtstof
18,4 gram