Italiensk salat (cremet)
Italiensk salat (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Gulerødder, pålæg, cremet (se opskrift nedenfor)
170 g
Ærter, pålæg, cremet (se opskrift nedenfor)
170 g
Asparges, cremet (se opskrift nedenfor)
170 g
Mayonnaise (se opskrift nedenfor)
80 g
Creme fraiche 38 %
80 g
Dijonsennep
10 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Citronsaft
Smag til
Sådan gør du
Lav gulerødderne som anvist i denne opskrift og kom det i en sprøjtepose
Lav ærterne som anvist i denne opskrift og kom det i en sprøjtepose
Lav aspargesene som anvist i denne opskrift og kom det i en sprøjtepose
Lav mayonnaise som anvist i denne opskrift
Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen til en dressing
Smag til med salt, peber og citronsaft
Smør mayonnaisedressingen på det pågældende pålæg og dut forsigtigt de forskellige grøntsager ned i dressingen, så det ligner italiensk salat med farverne.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet - grøntsagerne er egnet, når de fryses hver for sig
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.000 kJ
Kulhydrater
9,5 gram
Proteiner
3,4 gram
Fedtstof
22,0 gram