Italiensk salat (cremet)

Italiensk salat (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Gulerødder, pålæg, cremet (se opskrift nedenfor)
170 g
Ærter, pålæg, cremet (se opskrift nedenfor)
170 g
Asparges, cremet (se opskrift nedenfor)
170 g
Mayonnaise (se opskrift nedenfor)
80 g
Creme fraiche 38 %
80 g
Dijonsennep
10 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Citronsaft
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav gulerødderne som anvist i denne opskrift og kom det i en sprøjtepose

  2. Lav ærterne som anvist i denne opskrift og kom det i en sprøjtepose

  3. Lav aspargesene som anvist i denne opskrift og kom det i en sprøjtepose

  4. Lav mayonnaise som anvist i denne opskrift

  5. Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen til en dressing

  6. Smag til med salt, peber og citronsaft

  7. Smør mayonnaisedressingen på det pågældende pålæg og dut forsigtigt de forskellige grøntsager ned i dressingen, så det ligner italiensk salat med farverne.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet - grøntsagerne er egnet, når de fryses hver for sig

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.000 kJ
Kulhydrater
9,5 gram
Proteiner
3,4 gram
Fedtstof
22,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Skinke med italiensk salat og purløg (cremet)