Sprængt nakkefilet, pålæg (cremet)
Sprængt nakkefilet, pålæg (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt sprængt nakkefilet, hakket 2 mm.
350 g
Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
125 g
Smør, smeltet
85 g
Fløde 38 %
185 g
Fond
80 g
Proteinpulver
110 g
Rødbedesaft
Efter behov
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet, hvorefter den afkøles
Tilsæt gradvist rødbedesaft for at genskabe den lyserøde skinke farve. Proteinpulveret gør massen lys
Smag til med peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.069 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
18,4 gram
Fedtstof
20,0 gram