Sennepssauce

Sennepssauce

Portioner
20

Ingredienser

Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Dijonsennep
250 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift

  2. Varm grundsaucen sammen med sennep

  3. Hvis der er sennepskorn i skal massen blendes og efterfølgende sigtes fri for klumper

  4. Reducér saucen ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning

  5. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
762 kJ
Kulhydrater
15,8 gram
Proteiner
4,4 gram
Fedtstof
11,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt torsk med citronglace, kartofler, sennepssauce og bagte rødbeder (cremet)

Bagt torsk med citronglace, kartofler, sennepssauce og bagte rødbeder (gratin)