Bagte rødbeder (cremet)

Bagte rødbeder (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Rødbede
600 g
Æbleeddike
100 g
Sukker
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Kog rødbederne med skræl i ca. 40 min.

  2. Smut skallen af de kogte rødbeder

  3. Skær rødbederne ud i mindre stykker og kom dem i en gryde

  4. Tilsæt æbleeddike og sukker og kog sukker/eddike-lagen ind

  5. Blend det til en helt glat, ensartet masse

  6. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
413 kJ
Kulhydrater
22,8 gram
Proteiner
1,4 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt torsk med citronglace, kartofler, sennepssauce og bagte rødbeder (cremet)