Bagt torsk (cremet)
Bagt torsk (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Fersk torsk, hakket 2 mm.
825 g
Kartoffelmos (se opskrift nedenfor)
470 g
Fløde 38 %
85 g
Æbleeddike
25 g
Løg
30 g
Fishsauce
Smag til
Sådan gør du
Lav kartoffelmos som anvist i denne opskrift
Bag torsk og kartoffelmos i ovn på damp ved 100° i ca. 8 minutter
Blend den varme torsk og kartoffelmos sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med fishsauce
Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme, under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag det i ovn på damp ved 100° i 7 minutter
Fjern filmen og rør rundt.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
474 kJ
Kulhydrater
5,2 gram
Proteiner
11,6 gram
Fedtstof
5,2 gram