Bagt torsk (cremet)

Bagt torsk (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Fersk torsk, hakket 2 mm.
825 g
Kartoffelmos (se opskrift nedenfor)
470 g
Fløde 38 %
85 g
Æbleeddike
25 g
Løg
30 g
Fishsauce
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav kartoffelmos som anvist i denne opskrift

  2. Bag torsk og kartoffelmos i ovn på damp ved 100° i ca. 8 minutter

  3. Blend den varme torsk og kartoffelmos sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  4. Smag til med fishsauce

  5. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme, under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  6. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  7. Dæk til med film og bag det i ovn på damp ved 100° i 7 minutter

  8. Fjern filmen og rør rundt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
474 kJ
Kulhydrater
5,2 gram
Proteiner
11,6 gram
Fedtstof
5,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt torsk med citronglace, kartofler, sennepssauce og bagte rødbeder (cremet)