Bagte rødbeder (gratin)
Bagte rødbeder (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Rødbede
450 g
Æbleeddike
40 g
Majsstivelse
50 g
Æggehvide
120 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Skær rødbederne ud i mindre stykker og kom dem i en gryde
Tilsæt æbleeddike og sukker og kog sukker/eddike-lagen ind
Blend det med majsstivelse og æggehvider til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en rektangulær silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad gratinen hvile lidt
Fjern film, løsn gratinen fra silikoneformen og vend den ud på et spækbræt
Skær gratinen i stave.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
378 kJ
Kulhydrater
19,1 gram
Proteiner
3,2 gram
Fedtstof
0,3 gram