Bagt torsk (gratin)

Bagt torsk (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Fersk torsk, hakket 2 mm.
615 g
Kartoffelmos (se opskrift nedenfor)
445 g
Fløde 38 %
75 g
Æbleeddike
25 g
Løg
35 g
Æggehvide
150 g
Majsstivelse
75 g
Fishsauce
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav kartoffelmos som anvist i denne opskrift

  2. Bag torsk og kartoffelmos i ovn på damp ved 100° i ca. 8 minutter

  3. Blend den varme torsk og kartoffelmos sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  4. Smag til med fishsauce

  5. Spray en bådformet silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 25 minutter

  7. Lad gratinen hvile lidt

  8. Fjern filmen, løsn gratinen fra silikoneformen og vend den ud af formen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
511 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
10,0 gram
Fedtstof
4,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt torsk med citronglace, kartofler, sennepssauce og bagte rødbeder (gratin)