Karrysauce

Karrysauce

Portioner
20

Ingredienser

Æbler
300 g
Løg, pillede
225 g
Karrypulver
50 g
Smør
70 g
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Svits æbler, løg og karry i smør i en gryde

  2. Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift

  3. Tilsæt grundsauce og varm op

  4. Blend det til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt massen fri for klumper

  6. Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.

  7. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
769 kJ
Kulhydrater
15,2 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
12,6 gram

Opskriften indgår i disse retter