Karrysauce
Karrysauce
Portioner
20
Ingredienser
Æbler
300 g
Løg, pillede
225 g
Karrypulver
50 g
Smør
70 g
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Svits æbler, løg og karry i smør i en gryde
Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift
Tilsæt grundsauce og varm op
Blend det til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
769 kJ
Kulhydrater
15,2 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
12,6 gram