Bagt peberfrugt (gratin)
Bagt peberfrugt (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Rød peberfrugt
435 g
Smør
50 g
Æggehvide
195 g
Majsstivelse
38 g
Salt
Smag til
Honning
Smag til
Sådan gør du
Skær peberfrugterne i halve
Bag i ovnen med smør ved 160° i 15 minutter
Blend peberfrugt med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper og hæld tilbage i en ren blender
Smag til med salt og honning. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Lad gratinen køle let af
Fjern filmen, løsn peberfrugtgratinen i siderne på silikoneformen og vend dem ud på et spækbræt
Skær peberfrugten ud.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
452 kJ
Kulhydrater
9,2 gram
Proteiner
4,0 gram
Fedtstof
6,4 gram