Bagt peberfrugt (gratin)

Bagt peberfrugt (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Rød peberfrugt
435 g
Smør
50 g
Æggehvide
195 g
Majsstivelse
38 g
Salt
Smag til
Honning
Smag til

Sådan gør du

  1. Skær peberfrugterne i halve

  2. Bag i ovnen med smør ved 160° i 15 minutter

  3. Blend peberfrugt med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper og hæld tilbage i en ren blender

  5. Smag til med salt og honning. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  6. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  7. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  8. Lad gratinen køle let af

  9. Fjern filmen, løsn peberfrugtgratinen i siderne på silikoneformen og vend dem ud på et spækbræt

  10. Skær peberfrugten ud.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
452 kJ
Kulhydrater
9,2 gram
Proteiner
4,0 gram
Fedtstof
6,4 gram

Opskriften indgår i disse retter