Kødboller

Kødboller

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedte kødboller, hakket 2 mm.
780 g
Fond
95 g
Fløde 38 %
170 g
Æg
230 g
Majsstivelse
40 g
Proteinpulver
170 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad kødbollerne køle lidt af, fjern film og tag dem ud med en varm ske.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
989 kJ
Kulhydrater
1,5 gram
Proteiner
27,5 gram
Fedtstof
13,4 gram

Opskriften indgår i disse retter