Kødboller
Kødboller
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedte kødboller, hakket 2 mm.
780 g
Fond
95 g
Fløde 38 %
170 g
Æg
230 g
Majsstivelse
40 g
Proteinpulver
170 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad kødbollerne køle lidt af, fjern film og tag dem ud med en varm ske.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
989 kJ
Kulhydrater
1,5 gram
Proteiner
27,5 gram
Fedtstof
13,4 gram