Bagt peberfrugt (cremet)

Bagt peberfrugt (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Rød peberfrugt
625 g
Smør
70 g
Fortykningsmiddel
3 tsk.
Salt
Smag til
Honning
Smag til

Sådan gør du

  1. Skær peberfrugterne i halve

  2. Bag dem sammen med smør i ovnen ved 160° i 15 minutter

  3. Blend peberfrugt til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper og hæld den tilbage i en ren blender

  5. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  6. Smag til med salt og honning

  7. Spray en GN med sprayfedt og hæld peberfrugtcremen heri

  8. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  9. Rør rundt inden servering.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
463 kJ
Kulhydrater
7,2 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
9,3 gram

Opskriften indgår i disse retter