Bagt peberfrugt (cremet)
Bagt peberfrugt (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Rød peberfrugt
625 g
Smør
70 g
Fortykningsmiddel
3 tsk.
Salt
Smag til
Honning
Smag til
Sådan gør du
Skær peberfrugterne i halve
Bag dem sammen med smør i ovnen ved 160° i 15 minutter
Blend peberfrugt til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper og hæld den tilbage i en ren blender
Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Smag til med salt og honning
Spray en GN med sprayfedt og hæld peberfrugtcremen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Rør rundt inden servering.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
463 kJ
Kulhydrater
7,2 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
9,3 gram