Italiensk salat (gratin)
Italiensk salat (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Gulerødder, pålæg, gratin (se opskrift nedenfor)
170 g
Ærter, pålæg, gratin (se opskrift nedenfor)
170 g
Asparges, gratin (se opskrift nedenfor)
170 g
Mayonnaise (se opskrift nedenfor)
80 g
Creme fraiche 38 %
80 g
Dijonsennep
10 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Citronsaft
Smag til
Sådan gør du
Lav gulerødderne som anvist i denne opskrift og skær dem i små tern
Lav ærterne som anvist i denne opskrift og skær dem i små tern
Lav aspargesene som anvist i denne opskrift og skær dem i små tern
Lav mayonnaise som anvist i denne opskrift
Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen til en dressing
Smag til med salt, peber og citronsaft
Vend forsigtigt mayonnaisen i de udskårne grøntsager.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet - grøntsagerne er egnet, når de fryses for hver for sig
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.000 kJ
Kulhydrater
7,9 gram
Proteiner
6,2 gram
Fedtstof
21,2 gram