Italiensk salat (gratin)

Italiensk salat (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Gulerødder, pålæg, gratin (se opskrift nedenfor)
170 g
Ærter, pålæg, gratin (se opskrift nedenfor)
170 g
Asparges, gratin (se opskrift nedenfor)
170 g
Mayonnaise (se opskrift nedenfor)
80 g
Creme fraiche 38 %
80 g
Dijonsennep
10 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Citronsaft
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav gulerødderne som anvist i denne opskrift og skær dem i små tern

  2. Lav ærterne som anvist i denne opskrift og skær dem i små tern

  3. Lav aspargesene som anvist i denne opskrift og skær dem i små tern

  4. Lav mayonnaise som anvist i denne opskrift

  5. Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen til en dressing

  6. Smag til med salt, peber og citronsaft

  7. Vend forsigtigt mayonnaisen i de udskårne grøntsager.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet - grøntsagerne er egnet, når de fryses for hver for sig

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.000 kJ
Kulhydrater
7,9 gram
Proteiner
6,2 gram
Fedtstof
21,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Skinke med italiensk salat og purløg (gratin)