Asparges (gratin)
Asparges (gratin)
Ingredienser
Husblas
20 g
Asparges, drænet
400 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend asparges til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse
Hæld massen i rektangulære silikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Når aspargesgratinen bruges til rejecocktail, skæres den i snitter, så det ligner mest muligt. Når den bruges til italiensk salat, skæres den i tern.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
134 kJ
Kulhydrater
2,8 gram
Proteiner
5,7 gram
Fedtstof
0,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter