Gulerødder, pålæg (gratin)
Gulerødder, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
12 g
Gulerødder, skrællede og kogte
350 g
Kogevand
70 g
Salt
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend de kogte gulerødder sammen med kogevandet til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt det opblødte husblas i den varme gulerodsmasse og blend glat igen
Smag til med salt
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl, til det har sat sig
Vend gratinen ud og skær den i en ønsket form.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
163 kJ
Kulhydrater
7,1 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
0,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter