Gulerødder, pålæg (gratin)

Gulerødder, pålæg (gratin)

Ingredienser

Husblas
12 g
Gulerødder, skrællede og kogte
350 g
Kogevand
70 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend de kogte gulerødder sammen med kogevandet til en helt glat, ensartet masse

  3. Tilsæt det opblødte husblas i den varme gulerodsmasse og blend glat igen

  4. Smag til med salt

  5. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl, til det har sat sig

  7. Vend gratinen ud og skær den i en ønsket form.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Når gulerodsgratinen bruges til italiensk salat, skæres den ud i tern sammen med ærte- og aspargesgratin og vendes i en mayonnaisedressing.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
163 kJ
Kulhydrater
7,1 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter