Ærter, pålæg (gratin)

Ærter, pålæg (gratin)

Ingredienser

Husblas
10 g
Grønne ærter, kogte
300 g
Kogevand
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend ærter og kogevand til en helt glat, ensartet masse

  3. Tilsæt det opblødte husblas i den varme masse og blend glat igen

  4. Smag til med salt og peber

  5. Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Når den bruges til italiensk salat, skæres den ud i mindre stykker sammen med gulerods- og aspargesgratin og vendes i en mayonnaisedressing.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
269 kJ
Kulhydrater
10,0 gram
Proteiner
6,6 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter