Ærter, pålæg (gratin)
Ærter, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
10 g
Grønne ærter, kogte
300 g
Kogevand
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend ærter og kogevand til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt det opblødte husblas i den varme masse og blend glat igen
Smag til med salt og peber
Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
269 kJ
Kulhydrater
10,0 gram
Proteiner
6,6 gram
Fedtstof
0,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter