Sprængt nakkefilet, pålæg (gratin)

Sprængt nakkefilet, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
16 g
Færdigtilberedt sprængt nakkefilet, hakket 2 mm.
300 g
Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
100 g
Smør, smeltet
85 g
Fløde 38 %
185 g
Fond
80 g
Proteinpulver
100 g
Rødbedesaft
Efter behov
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det sammen med den blendede masse

  4. Tilsæt gradvist rødbedesaft for at genskabe den lyserøde skinke farve. Proteinpulveret gør massen lys

  5. Smag til med peber

  6. Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  7. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.110 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
19,4 gram
Fedtstof
20,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Skinke med italiensk salat og purløg (gratin)