Sprængt nakkefilet, pålæg (gratin)
Sprængt nakkefilet, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
16 g
Færdigtilberedt sprængt nakkefilet, hakket 2 mm.
300 g
Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
100 g
Smør, smeltet
85 g
Fløde 38 %
185 g
Fond
80 g
Proteinpulver
100 g
Rødbedesaft
Efter behov
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det sammen med den blendede masse
Tilsæt gradvist rødbedesaft for at genskabe den lyserøde skinke farve. Proteinpulveret gør massen lys
Smag til med peber
Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.110 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
19,4 gram
Fedtstof
20,6 gram