Rødløg (cremet)
Rødløg (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Æbler
100 g
Rødløg, pillede
300 g
Proteinpulver
50 g
Rødbedesaft
Efter behov
Fortykningsmiddel
Efter behov
Salt
Smag til
Honning
Smag til
Sådan gør du
Skyl æbler og skær dem i grove stykker sammen med kernehusene
Skær løget i grove stykker
Blancher æbler og de 2/3 af løg i kogende vand 4-5 gange, hvor vandet skiftes hver gang det begynder at koge
Blend de blancherede æbler og løg sammen med de sidste rå løg og proteinpulver til en glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Tilsæt rødbedesaft for at få den røde farve, som rødløg normalt har
Smag til med salt og honning
Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
400 kJ
Kulhydrater
10,5 gram
Proteiner
13,4 gram
Fedtstof
0,3 gram