Hollandaisesauce

Hollandaisesauce

Portioner
20

Ingredienser

Æbler
300 g
Løg
170 g
Æbleeddike
400 g
Smør
500 g
Fløde 38 %
1000 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Kom æbler, løg og æbleeddike i en gryde og reducér det

  2. Tilsæt smør og lad det smelte ved svag varme

  3. Tilsæt fløde og reducér til en tykkere konsistens

  4. Blend det til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt massen fri for klumper

  6. Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.

  7. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.423 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
35,7 gram

Opskriften indgår i disse retter