Hollandaisesauce
Hollandaisesauce
Portioner
20
Ingredienser
Æbler
300 g
Løg
170 g
Æbleeddike
400 g
Smør
500 g
Fløde 38 %
1000 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Kom æbler, løg og æbleeddike i en gryde og reducér det
Tilsæt smør og lad det smelte ved svag varme
Tilsæt fløde og reducér til en tykkere konsistens
Blend det til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Hæld saucen tilbage i en ren gryde og reducér ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.423 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
35,7 gram