Grønne asparges (cremet)

Grønne asparges (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Grønne asparges, let kogte
670 g
Smør, smeltet
80 g
Fortykningsmiddel
4 tsk.
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Citronsaft
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend de varme asparges med smør og lidt kogevand til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  4. Smag til med salt, peber og citronsaft.

 

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
454 kJ
Kulhydrater
4,8 gram
Proteiner
1,8 gram
Fedtstof
9,7 gram

Opskriften indgår i disse retter