Grønne asparges (cremet)
Grønne asparges (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Grønne asparges, let kogte
670 g
Smør, smeltet
80 g
Fortykningsmiddel
4 tsk.
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Citronsaft
Smag til
Sådan gør du
Blend de varme asparges med smør og lidt kogevand til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
454 kJ
Kulhydrater
4,8 gram
Proteiner
1,8 gram
Fedtstof
9,7 gram