Bagt laks (cremet)

Bagt laks (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Fiskestuvning

Smør
65 g
Hvedemel
65 g
Sødmælk
440 g
Fishsauce
50 g

Laks

Fersk laks, hakket 2 mm.
940 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

Fiskestuvning

  1. Smelt smør og tilsæt gradvist melet og rør rundt i ca. 5 minutter

  2. Tilsæt mælk og fishsauce og rør rundt i 10 minutter

  3. Kog stuvningen igennem.

Laks

  1. Blend det varme laks sammen med fiskestuvningen til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Hvis massen er for tynd, laves en reduktion indtil korrekt konsistens er opnået.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
718 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
13,6 gram
Fedtstof
11,0 gram

Opskriften indgår i disse retter