Bagt laks (cremet)
Bagt laks (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Fiskestuvning
Smør
65 g
Hvedemel
65 g
Sødmælk
440 g
Fishsauce
50 g
Laks
Fersk laks, hakket 2 mm.
940 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Fiskestuvning
Smelt smør og tilsæt gradvist melet og rør rundt i ca. 5 minutter
Tilsæt mælk og fishsauce og rør rundt i 10 minutter
Kog stuvningen igennem.
Laks
Blend det varme laks sammen med fiskestuvningen til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Hvis massen er for tynd, laves en reduktion indtil korrekt konsistens er opnået.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
718 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
13,6 gram
Fedtstof
11,0 gram