Bagt laks (gratin)

Bagt laks (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Fersk laks, hakket 2 mm.
755 g
Smør, smeltet
95 g
Fløde 38 %
375 g
Fond
190 g
Majsstivelse
19 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme laks med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 5 minutter

  5. Lad det køle lidt af

  6. Fjern filmen og vend laksen ud af formen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.030 kJ
Kulhydrater
2,2 gram
Proteiner
12,4 gram
Fedtstof
21,1 gram

Opskriften indgår i disse retter