Bagt laks (gratin)
Bagt laks (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Fersk laks, hakket 2 mm.
755 g
Smør, smeltet
95 g
Fløde 38 %
375 g
Fond
190 g
Majsstivelse
19 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme laks med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 5 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen og vend laksen ud af formen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.030 kJ
Kulhydrater
2,2 gram
Proteiner
12,4 gram
Fedtstof
21,1 gram