Cocktailpølser (cremet)
Cocktailpølser (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedte cocktailpølser, hakket 2 mm.
440 g
Fløde 38 %
100 g
Fond
50 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Kom kulør på en pensel og lav penselstrøg, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.172 kJ
Kulhydrater
2,6 gram
Proteiner
19,4 gram
Fedtstof
21,6 gram