Cocktailpølser (cremet)

Cocktailpølser (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedte cocktailpølser, hakket 2 mm.
440 g
Fløde 38 %
100 g
Fond
50 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med salt og peber

  4. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  6. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  7. Kom kulør på en pensel og lav penselstrøg, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.172 kJ
Kulhydrater
2,6 gram
Proteiner
19,4 gram
Fedtstof
21,6 gram

Opskriften indgår i disse retter