Bacon (cremet)
Bacon (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
625 g
Sødmælk
190 g
Proteinpulver
90 g
Kulør
Efter behov
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend bacon med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør, så massen får farve som almindelig stegt bacon
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme, under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Kom lidt kulør på en tynd pensel. Lav penselstrøg, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
969 kJ
Kulhydrater
1,6 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
15,5 gram