Bacon (cremet)

Bacon (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt bacon, hakket 2 mm.
625 g
Sødmælk
190 g
Proteinpulver
90 g
Kulør
Efter behov
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend bacon med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Tilsæt kulør, så massen får farve som almindelig stegt bacon 

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri 

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter 

  5. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme, under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  6. Kom lidt kulør på en tynd pensel. Lav penselstrøg, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
969 kJ
Kulhydrater
1,6 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
15,5 gram

Opskriften indgår i disse retter