Smørbagte vaniljekranse (gratin)
Smørbagte vaniljekranse (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
14 g
Smørbagte vaniljekranse
185 g
Sødmælk
100 g
Vaniljesukker
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Knus vaniljekransene og kom dem i blender
Tilsæt mælk og blend det til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og blend det glat igen
Kom massen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt massen ud som vaniljekranse på en bageplade med bagepapir
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Smag til med vaniljesukker.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Stuetemperatur
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.515 kJ
Kulhydrater
40,6 gram
Proteiner
8,1 gram
Fedtstof
19,0 gram