Smørbagte vaniljekranse (gratin)

Smørbagte vaniljekranse (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
14 g
Smørbagte vaniljekranse
185 g
Sødmælk
100 g
Vaniljesukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Knus vaniljekransene og kom dem i blender

  3. Tilsæt mælk og blend det til en helt glat, ensartet masse

  4. Smelt det opblødte husblas og blend det glat igen

  5. Kom massen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt massen ud som vaniljekranse på en bageplade med bagepapir

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  7. Smag til med vaniljesukker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Stuetemperatur
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.515 kJ
Kulhydrater
40,6 gram
Proteiner
8,1 gram
Fedtstof
19,0 gram

Opskriften indgår i disse retter