Finskbrød (gratin)

Finskbrød (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Finskbrød
185 g
Sødmælk
125 g
Husblas
12 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Knus de bagte finskbrød og kom dem i blender

  3. Tilsæt mælk og blend det til en helt glat, ensartet masse

  4. Smelt det opblødte husblas og blend det glat igen

  5. Hæld massen i små rektangulære silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Stuetemperatur
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.418 kJ
Kulhydrater
38,1 gram
Proteiner
7,3 gram
Fedtstof
17,9 gram

Opskriften indgår i disse retter