Klejner (gratin)

Klejner (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
8 g
Klejner, sprøde
175 g
Sødmælk
175 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Knus klejner og kom dem i en blender

  3. Tilsæt mælk og blend det til en helt glat, ensartet masse

  4. Smelt det opblødte husblas og blend det glat igen

  5. Kom massen i en sprøjtepose med tyl. Sprøjt massen ud som klejner på en bageplade med bagepapir

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
15 g
Servering
Stuetemperatur
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
787 kJ
Kulhydrater
14,5 gram
Proteiner
5,2 gram
Fedtstof
12,3 gram

Opskriften indgår i disse retter