Rysteribs (gratin)

Rysteribs (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Ribs
400 g
Sukker
300 g
Husblas
18 g
Proteinpulver
110 g
Rødbedesaft
Efter behov
Sukker
Smag til

Sådan gør du

Dagen før

  1. Kom ribs i en GN og vend dem i sukker

  2. Lad det stå og tø natten over.

På dagen

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend rysteribs med proteinpulveret til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt det fri for klumper

  4. Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse

  5. Tilsæt rødbedesaft, da proteinpulveret gør massen lys

  6. Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri

  7. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  8. Vend massen ud på et spækbræt og udstik med en rund lille udstikker så det ligner rysteribs

  9. Den overskydende masse smeltes ved svag varme og metodikken gentages fra punkt 6.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.114 kJ
Kulhydrater
47,0 gram
Proteiner
17,7 gram
Fedtstof
0,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvesteg med skysauce, kartofler, glaseret perleløg, rysteribs og timian- persilleolie (gratin)