Rysteribs (gratin)
Rysteribs (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Ribs
400 g
Sukker
300 g
Husblas
18 g
Proteinpulver
110 g
Rødbedesaft
Efter behov
Sukker
Smag til
Sådan gør du
Dagen før
Kom ribs i en GN og vend dem i sukker
Lad det stå og tø natten over.
På dagen
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend rysteribs med proteinpulveret til en helt glat, ensartet masse
Sigt det fri for klumper
Smelt det opblødte husblas og rør det i den sigtede masse
Tilsæt rødbedesaft, da proteinpulveret gør massen lys
Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Vend massen ud på et spækbræt og udstik med en rund lille udstikker så det ligner rysteribs
Den overskydende masse smeltes ved svag varme og metodikken gentages fra punkt 6.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.114 kJ
Kulhydrater
47,0 gram
Proteiner
17,7 gram
Fedtstof
0,9 gram