Glaseret perleløg (gratin)
Glaseret perleløg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
30 g
Sukker
100 g
Smør
70 g
Perleløg
500 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Smelt sukker på en pande
Tilsæt smør
Tilsæt perleløg, når sukker og smør er karamelliseret
Perleløgene er færdige, når de har en flot gylden farve
Blend det hele sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt
Kom det opblødte husblas i den varme masse og blend igen
Spray små halvkuglede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl, til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
902 kJ
Kulhydrater
20,5 gram
Proteiner
15,7 gram
Fedtstof
8,0 gram