Glaseret perleløg (gratin)

Glaseret perleløg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
30 g
Sukker
100 g
Smør
70 g
Perleløg
500 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Smelt sukker på en pande

  3. Tilsæt smør

  4. Tilsæt perleløg, når sukker og smør er karamelliseret

  5. Perleløgene er færdige, når de har en flot gylden farve

  6. Blend det hele sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  7. Smag til med salt

  8. Kom det opblødte husblas i den varme masse og blend igen

  9. Spray små halvkuglede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  10. Dæk til med film og stil på blæstkøl, til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
902 kJ
Kulhydrater
20,5 gram
Proteiner
15,7 gram
Fedtstof
8,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvesteg med skysauce, kartofler, glaseret perleløg, rysteribs og timian- persilleolie (gratin)