Kalvesteg (gratin)
Kalvesteg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt kalvesteg, hakket 2 mm.
725 g
Smør, smeltet
65 g
Fløde 38 %
250 g
Oksefond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100 ° i 20 minutter
Lad den køle lidt af
Fjern filmen og vend gratinen ud
Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på kalvestegen, så det ligner stegeskorpe
Skær gratinen i skiver.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.211 kJ
Kulhydrater
3,7 gram
Proteiner
20,2 gram
Fedtstof
21,7 gram