Kalvesteg (gratin)

Kalvesteg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt kalvesteg, hakket 2 mm.
725 g
Smør, smeltet
65 g
Fløde 38 %
250 g
Oksefond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  3. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100 ° i 20 minutter

  5. Lad den køle lidt af

  6. Fjern filmen og vend gratinen ud

  7. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på kalvestegen, så det ligner stegeskorpe

  8. Skær gratinen i skiver.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.211 kJ
Kulhydrater
3,7 gram
Proteiner
20,2 gram
Fedtstof
21,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvesteg med skysauce, kartofler, glaseret perleløg, rysteribs og timian- persilleolie (gratin)