Rodfrugtmos

Rodfrugtmos

Portioner
20

Ingredienser

Gulerødder, skrællede og kogte
350 g
Pastinak, renset og kogt
350 g
Persillerod, skrællet og kogt
350 g
Kartofler, skrællede og kogte
215 g
Sødmælk
125 g
Fløde 38 %
315 g
Smør, smeltet
180 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Rør de kogte grøntsager på røremaskine sammen med de øvrige ingredienser

  2. Hæld mosen i en hurtighakker og kør mosen til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen ikke kan køres helt glat, presses massen i stedet i gennem en sigte

  3. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
85 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
768 kJ
Kulhydrater
10,3 gram
Proteiner
2,0 gram
Fedtstof
15,7 gram

Opskriften indgår i disse retter