Bøf Stroganoff (gratin)
Bøf Stroganoff (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt oksekød fra stroganoff, hakket 2 mm.
480 g
Smør, smeltet
150 g
Fløde 38 %
150 g
Æg
230 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
140 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Bøf stroganoff sauce, uden kød
1250 g
Sådan gør du
Kød
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri (1 cm i højden)
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen, vend det ud på et spækbræt og fjern filmen fra bunden
Skær kødet i strimler
Sæt film over gratinen indtil servering, så der ikke dannes skorpe.
Sovs
Blend sovsen til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Reducer sovsen ind, til den er tyk og cremet. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g kød, 75 g sovs
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
786 kJ
Kulhydrater
7,5 gram
Proteiner
10,6 gram
Fedtstof
13,2 gram