Asier (gratin)

Asier (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
18 g
Syltede asier
300 g
Proteinpulver
40 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend asier og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tør, tilsættes lidt lage indtil blenderen tager fat

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Dæk bunden GN til med film og hæld massen heri (højde 1 cm)

  5. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  6. Vend GN ud på et spækbræt og skær/udstik asierne

  7. Gem den overskydende masse og varm let op til det smelter og gentag fra punkt 5 indtil alt masse er brugt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
15 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
527 kJ
Kulhydrater
14,2 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter