Asier (gratin)
Asier (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
18 g
Syltede asier
300 g
Proteinpulver
40 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend asier og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tør, tilsættes lidt lage indtil blenderen tager fat
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Dæk bunden GN til med film og hæld massen heri (højde 1 cm)
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Vend GN ud på et spækbræt og skær/udstik asierne
Gem den overskydende masse og varm let op til det smelter og gentag fra punkt 5 indtil alt masse er brugt.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
15 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
527 kJ
Kulhydrater
14,2 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
0,4 gram