Bøf Stroganoff (cremet)

Bøf Stroganoff (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt oksekød fra stroganoff, hakket 2 mm.
750 g
Bøf stroganoff sauce, uden kød
425 g
Smør, smeltet
125 g
Proteinpulver
140 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Bøf stroganoff sauce, uden kød
1700 g

Sådan gør du

Kød

  1. Blend det varme, hakkede kød med sovsen og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld cremen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd laves der en reduktion på svag varme, under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Sovs

  1. Blend sovsen til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Reducer sovsen ind til den er tyk og cremet. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g kød, 75 g sovs
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
697 kJ
Kulhydrater
6,7 gram
Proteiner
10,7 gram
Fedtstof
11,1 gram

Opskriften indgår i disse retter