Osterejer (gratin)

Osterejer (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
12 g
Ostepops
200 g
Sødmælk
615 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend ostepops med mælk til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i osterejemassen

  4. Spray savariner silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  6. Lynfrys gratinerne i silikoneformen

  7. Tag gratinen ud af silikoneformen og halver dem så det ligner osterejer.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
40 g
Servering
Stuetemperatur
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
746 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
5,6 gram
Fedtstof
10,1 gram

Opskriften indgår i disse retter