Ananas (gratin)

Ananas (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
16 g
Henkogt ananas
200 g
Proteinpulver
25 g
Salt
Smag til
Sukker
Smag til
Gurkemeje
Efter behov

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend ananas til en helt, glat ensartet masse. Tilsæt ananaslage, hvis massen er for tør og ikke kan køre rundt

  3. Sigt massen fri for klumper og hæld den sigtede masse tilbage i en ren blender

  4. Tilsæt proteinpulver og blend glat igen

  5. Smag til med sukker og salt

  6. Opvarm en smule af massen og tilsæt det opblødte husblas heri

  7. Tilsæt gurkemeje, så det ligner ananas i farven

  8. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  9. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  10. Tag ananassene ud af formene og skær dem i en passende form.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
544 kJ
Kulhydrater
14,0 gram
Proteiner
18,0 gram
Fedtstof
1,3 gram

Opskriften indgår i disse retter