Marinerede grønne bønner med rødløg (cremet)

Marinerede grønne bønner med rødløg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Grønne bønner, let kogte
400 g
Fond
100 g
Mørk balsamicoeddike
30 g
Dijonsennep
6 g
Proteinpulver
70 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Rødløg (se opskrift nedenfor)
250 g

Sådan gør du

  1. Blend de varme kogte bønner sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet og stilles på køl efterfølgende 

  4. Lav rødløgene som anvist i denne opskrift

  5. Anret rødløgene ovenpå bønnerne.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g grønne bønner, 10 g rødløg
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
359 kJ
Kulhydrater
6,0 gram
Proteiner
14,9 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter