Lasagne (cremet)
Lasagne (cremet)
Ingredienser
Sådan gør du
Blend kødsaucen med det sigtede kødfyld og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad det køle af i 10-15 minutter
Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet
Lav pastaen som anvist i denne opskrift
Lav bechamelsaucen som anvist i denne opskrift
Spray en firkantet udstikker med sprayfedt
Hæld pastamassen nederst, efterfulgt af kødmassen og top til sidst med bechamelsauce
Kom kulør på en pensel og lav stegeskorpe på bechamelsovsen
Udstikkerformen fjernes lige inden servering. Den vil flyde en smule ud, men står stadig flot.