Lasagne (cremet)

Lasagne (cremet)

Portioner
6

Ingredienser

Færdigtilberedt sauce fra kødsauce
600 g
Sigtet hakket oksekød fra den færdigtilberedte kødsauce
450 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Pasta, cremet (se opskrift nedenfor)
350 g
Bechamelsauce (se opskrift nedenfor)
170 g
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend kødsaucen med det sigtede kødfyld og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad det køle af i 10-15 minutter

  6. Fjern filmen og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  7. Lav pastaen som anvist i denne opskrift

  8. Lav bechamelsaucen som anvist i denne opskrift

  9. Spray en firkantet udstikker med sprayfedt

  10. Hæld pastamassen nederst, efterfulgt af kødmassen og top til sidst med bechamelsauce

  11. Kom kulør på en pensel og lav stegeskorpe på bechamelsovsen

  12. Udstikkerformen fjernes lige inden servering. Den vil flyde en smule ud, men står stadig flot.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
55 g pasta, 150 g kød, 25 g bechamel
Servering
Varm
Frysning
Egnet (hver for sig)

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
758 kJ
Kulhydrater
11,4 gram
Proteiner
15,7 gram
Fedtstof
7,7 gram

Opskriften indgår i disse retter