Lasagne (gratin)
Lasagne (gratin)
Portioner
6
Ingredienser
Færdigtilberedt sauce fra kødsauce
500 g
Sigtet hakket oksekød fra den færdigtilberedte kødsauce
300 g
Æggehvide
100 g
Majsstivelse
25 g
Proteinpulver
50 g
Fløde 38 %
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Pasta, gratin (se opskrift nedenfor)
350 g
Bechamelsauce (se opskrift nedenfor)
170 g
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend kødsaucen med det sigtede kødfyld og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri (højst 3 cm i højden)
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad det køle af i 10-15 minutter
Vend det ud på et spækbræt og skær gratinerne firkantet
Lav pastaen som anvist i denne opskrift
Lav bechamelsaucen som anvist i denne opskrift
Placer kødsaucen ovenpå pastaen og top den med bechamelsauce
Skær lasagnestykket til i siderne, så den bliver helt glat og pæn i siderne
Kom kulør på en pensel, og lav stegeskorpe på bechamelsovsen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
55 g pasta, 130 g kød, 25 g bechamel
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
746 kJ
Kulhydrater
12,3 gram
Proteiner
12,4 gram
Fedtstof
8,9 gram