Marinerede grønne bønner med rødløg (gratin)

Marinerede grønne bønner med rødløg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
12 g
Grønne bønner, let kogte
300 g
Fond
100 g
Mørk balsamicoeddike
30 g
Dijonsennep
6 g
Proteinpulver
50 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Rødløg (se opskrift nedenfor)

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend de varme kogte bønner sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og sæt på blæstkøl til det har sat sig

  7. Tag gratinen ud af silikoneformene og skær den i stave

  8. Lav rødløgene som anvist i denne opskrift

  9. Anret rødløgene ovenpå bønnerne.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g grønne bønner, 10 g rødløg
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
380 kJ
Kulhydrater
6,1 gram
Proteiner
16,1 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter