Marinerede grønne bønner med rødløg (gratin)
Marinerede grønne bønner med rødløg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
12 g
Grønne bønner, let kogte
300 g
Fond
100 g
Mørk balsamicoeddike
30 g
Dijonsennep
6 g
Proteinpulver
50 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Rødløg (se opskrift nedenfor)
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend de varme kogte bønner sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med salt og peber
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og sæt på blæstkøl til det har sat sig
Tag gratinen ud af silikoneformene og skær den i stave
Lav rødløgene som anvist i denne opskrift
Anret rødløgene ovenpå bønnerne.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g grønne bønner, 10 g rødløg
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
380 kJ
Kulhydrater
6,1 gram
Proteiner
16,1 gram
Fedtstof
0,4 gram