Pasta (gratin)
Pasta (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Pasta, kogt
800 g
Kogevand
500 g
Olivenolie
10 g
Smør
100 g
Æggehvide
300 g
Majsstivelse
40 g
Salt
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme pasta sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt
Spray en rektangulær silikoneform med fedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og lad gratin køle af
Løsn siderne på gratinen, vend gratinen ud på et skærebræt og skær ud.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
55 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
968 kJ
Kulhydrater
36,9 gram
Proteiner
7,5 gram
Fedtstof
6,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter