Pasta (gratin)

Pasta (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Pasta, kogt
800 g
Kogevand
500 g
Olivenolie
10 g
Smør
100 g
Æggehvide
300 g
Majsstivelse
40 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme pasta sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt

  3. Spray en rektangulær silikoneform med fedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Fjern filmen og lad gratin køle af

  6. Løsn siderne på gratinen, vend gratinen ud på et skærebræt og skær ud.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
55 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
968 kJ
Kulhydrater
36,9 gram
Proteiner
7,5 gram
Fedtstof
6,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter