Kylling, pålæg (gratin)

Kylling, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
22 g
Færdigtilberedt kylling, hakket 2 mm.
445 g
Smør, smeltet
50 g
Kyllingefond
110 g
Fløde 38 %
225 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Hæld massen i bådformede silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til massen har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
949 kJ
Kulhydrater
1,0 gram
Proteiner
23,3 gram
Fedtstof
14,5 gram

Opskriften indgår i disse retter