Kylling, pålæg (gratin)
Kylling, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
22 g
Færdigtilberedt kylling, hakket 2 mm.
445 g
Smør, smeltet
50 g
Kyllingefond
110 g
Fløde 38 %
225 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med salt og peber
Hæld massen i bådformede silikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til massen har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
949 kJ
Kulhydrater
1,0 gram
Proteiner
23,3 gram
Fedtstof
14,5 gram