Jordbær (gratin)
Jordbær (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
20 g
Jordbær
560 g
Rørsukker
200 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Giv jordbærrene et hurtigt opkog
Blend jordbær og sukker til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag evt. til med mere sukker
Sigt massen fri for kerner og klumper
Smelt den opblødte husblas og rør den rundt i den blendede masse
Hæld massen i jordbærsilikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Lynfrys jordbærrene i silikoneformen for at kunne få dem pænt ud af formene.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
623 kJ
Kulhydrater
34,5 gram
Proteiner
2,8 gram
Fedtstof
0,1 gram