Jordbær (gratin)

Jordbær (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
20 g
Jordbær
560 g
Rørsukker
200 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Giv jordbærrene et hurtigt opkog

  3. Blend jordbær og sukker til en helt glat, ensartet masse

  4. Sigt massen fri for klumper

  5. Smag evt. til med mere sukker

  6. Sigt massen fri for kerner og klumper

  7. Smelt den opblødte husblas og rør den rundt i den blendede masse

  8. Hæld massen i jordbærsilikoneforme

  9. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  10. Lynfrys jordbærrene i silikoneformen for at kunne få dem pænt ud af formene.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
623 kJ
Kulhydrater
34,5 gram
Proteiner
2,8 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter