Spandauer (gratin)
Spandauer (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
22 g
Spandauer med creme
365 g
Sødmælk
545 g
Proteinpulver
130 g
Hindbærmarmelade (se opskrift nedenfor)
10 g
Kagecreme (se opskrift nedenfor)
10 g
Glasur (se opskrift nedenfor)
3 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend den færdigtilberedte spandauer med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Spray en muffin-gugelhopf silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Vend gratinen ud og kom den på en tallerken
Lav hindbærmarmelade som anvist i denne opskrift eller lav kagecreme som anvist i denne opskrift
Lav glasur som anvist i denne opskrift
Fyld ”hullet” ud med syltetøj eller kagecreme og kom glasur rundt om.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g spandauer, 10 g hindbærmarmelade eller kagecreme, 3 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
939 kJ
Kulhydrater
24,3 gram
Proteiner
13,5 gram
Fedtstof
7,9 gram