Spandauer (gratin)

Spandauer (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
22 g
Spandauer med creme
365 g
Sødmælk
545 g
Proteinpulver
130 g
Hindbærmarmelade (se opskrift nedenfor)
10 g
Kagecreme (se opskrift nedenfor)
10 g
Glasur (se opskrift nedenfor)
3 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend den færdigtilberedte spandauer med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Spray en muffin-gugelhopf silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  6. Vend gratinen ud og kom den på en tallerken

  7. Lav hindbærmarmelade som anvist i denne opskrift eller lav kagecreme som anvist i denne opskrift

  8. Lav glasur som anvist i denne opskrift

  9. Fyld ”hullet” ud med syltetøj eller kagecreme og kom glasur rundt om.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g spandauer, 10 g hindbærmarmelade eller kagecreme, 3 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
939 kJ
Kulhydrater
24,3 gram
Proteiner
13,5 gram
Fedtstof
7,9 gram

Opskriften indgår i disse retter