Kanelsnegl (gratin)

Kanelsnegl (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
22 g
Kanelsnegle
370 g
Sødmælk
550 g
Proteinpulver
120 g
Glasur (se opskrift nedenfor)
10 g
Kanel
Pynt

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend den færdigtilberedte kanelsnegl med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Smag til med kanel

  4. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  5. Spray en muffin silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  7. Vend gratinen ud og skær den ud som en snegl

  8. Læg den på en tallerken, så der er plads imellem til glasur

  9. Lav glasuren som anvist i denne opskrift. Kom glasur på sneglen

  10. Drys en smule stødt kanel henover.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g kanelsnegl, 10 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
727 kJ
Kulhydrater
14,3 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
5,7 gram

Opskriften indgår i disse retter