Kanelsnegl (gratin)
Kanelsnegl (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
22 g
Kanelsnegle
370 g
Sødmælk
550 g
Proteinpulver
120 g
Glasur (se opskrift nedenfor)
10 g
Kanel
Pynt
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend den færdigtilberedte kanelsnegl med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smag til med kanel
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Spray en muffin silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Vend gratinen ud og skær den ud som en snegl
Læg den på en tallerken, så der er plads imellem til glasur
Lav glasuren som anvist i denne opskrift. Kom glasur på sneglen
Drys en smule stødt kanel henover.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g kanelsnegl, 10 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
727 kJ
Kulhydrater
14,3 gram
Proteiner
16,0 gram
Fedtstof
5,7 gram