Spandauer (cremet)

Spandauer (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Spandauer med creme
545 g
Sødmælk
455 g
Proteinpulver
140 g
Hindbærmarmelade (se opskrift nedenfor)
10 g
Kagecreme (se opskrift nedenfor)
10 g
Glasur (se opskrift nedenfor)
3 g

Sådan gør du

  1. Blend den færdigtilberedte spandauer med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  2. Lav hindbærmarmelade som anvist i denne opskrift eller lav kagecreme som anvist i denne opskrift 

  3. Lav glasur som anvist i denne opskrift 

  4. Kom massen på sprøjtepose og anret på tallerken så det ligner en spandauer med syltetøj eller kagecreme i midten

  5. Kom glasur rundt om.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g spandauer, 10 g hindbærmarmelade eller kagecreme, 3 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.051 kJ
Kulhydrater
26,8 gram
Proteiner
12,4 gram
Fedtstof
10,3 gram

Opskriften indgår i disse retter