Spandauer (cremet)
Spandauer (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Spandauer med creme
545 g
Sødmælk
455 g
Proteinpulver
140 g
Hindbærmarmelade (se opskrift nedenfor)
10 g
Kagecreme (se opskrift nedenfor)
10 g
Glasur (se opskrift nedenfor)
3 g
Sådan gør du
Blend den færdigtilberedte spandauer med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Lav hindbærmarmelade som anvist i denne opskrift eller lav kagecreme som anvist i denne opskrift
Lav glasur som anvist i denne opskrift
Kom massen på sprøjtepose og anret på tallerken så det ligner en spandauer med syltetøj eller kagecreme i midten
Kom glasur rundt om.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g spandauer, 10 g hindbærmarmelade eller kagecreme, 3 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.051 kJ
Kulhydrater
26,8 gram
Proteiner
12,4 gram
Fedtstof
10,3 gram