Kanelsnegl (cremet)

Kanelsnegl (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Kanelsnegle
545 g
Sødmælk
455 g
Proteinpulver
130 g
Kanel
Smag til
Glasur (se opskrift nedenfor)
10 g
Kanel
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend den færdigtilberedte kanelsnegl med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med kanel

  3. Kom massen på sprøjtepose og anret på tallerken, så det ligner en snegl

  4. Lav glasuren som anvist i denne opskrift. Kom glasur på sneglen

  5. Drys en smule stødt kanel henover.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g kanelsnegl, 10 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
806 kJ
Kulhydrater
18,0 gram
Proteiner
14,6 gram
Fedtstof
6,9 gram

Opskriften indgår i disse retter