Kanelsnegl (cremet)
Kanelsnegl (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Kanelsnegle
545 g
Sødmælk
455 g
Proteinpulver
130 g
Kanel
Smag til
Glasur (se opskrift nedenfor)
10 g
Kanel
Pynt
Sådan gør du
Blend den færdigtilberedte kanelsnegl med mælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Smag til med kanel
Kom massen på sprøjtepose og anret på tallerken, så det ligner en snegl
Lav glasuren som anvist i denne opskrift. Kom glasur på sneglen
Drys en smule stødt kanel henover.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g kanelsnegl, 10 g glasur
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
806 kJ
Kulhydrater
18,0 gram
Proteiner
14,6 gram
Fedtstof
6,9 gram